Vliegreis Tokyo - Auckland NZ 90
Door: Ger en Tineke
Blijf op de hoogte en volg Tineke en Ger
05 Februari 2010 | Nieuw Zeeland, Auckland
Tokyo om 19 uur, dat is wel handig, na het eten ging gewoon het licht uit en probeerde je wat te slapen en het mooie is dat je de tijd niet hoef te verzetten want het is hier 12 uur later. Na aankomst met de taxi naar het hotel, gelukkig nog ff niet zelf rijden want het is toch raar dat links rijden.
Even een douche, een klein uiltje knappen en de stad in, das wel leuk want we zaten echt in het centrum. Bij de haven wezen kijken, veel bedrijvigheid en gezellige terrassen, mooi station voor de trein, leuke parkjes om te relaxen en van het lekkere weer (24 graden!!) te genieten....
groeten Ger en Tineke
05 Februari 2010 - 11:51
Iris:
Haai,
Leuk om jullie updates te lezen! Heb jullie sms ook ontvangen, dus dat werkt allemaal goed! Veel plezier! x -
05 Februari 2010 - 14:18
Bono :
Oh opa en Oma, waar zijn jullie nou ? helemaal ver weg ? nou veel plezier en tot later dan! ik kijk wel even vaak met de baas hoe het met jullie gaat, pas op voor overstekende kangaroo's,
poot Bono -
05 Februari 2010 - 15:36
Diana Tahamata:
Hoi hoi,
We hoorden van Bar dat jullie deze reis gingen maken. Heeeeel veeeel plezier en we blijven jullie volgen.
Liefs Patrick & Diana -
05 Februari 2010 - 19:31
Jessica Van De Sande:
Ha Ger en Tineke,
Hartstikke leuk dat jullie deze verre reis aan het maken zijn.. ben wel een beetje jaloers eigenlijk hahaha..
Doe voorzichtig en geniet ervan!!!
Maurice en Jessica